Badkamers en badkamer meubilair

Badkamers op maat

Het ontwerpen en installeren van handgemaakte badkamers en badkamer meubilair aangepast aan uw wensen valt ook onder onze specialisaties. Naast alle meubels van hout, verzorgen wij ook het sanitair en tegelwerk. Hierbij proberen wij zoals altijd de beschikbare ruimte zo goed mogelijk te benutten.

's-Hertogenbosch - Dubbele ruimte wordt één badkamer

Voorheen was het een restaurant met een apart dames- en herentoilet. Nu is het één ruimte geworden met een inloopdouche en een vrijhangend toilet. Ook deze badkamer is voorzien van een op maat gemaakte wastafel. Het stucwerk op de muren brengt wat rust in de ruimte.

Muiden - Nostalgie in de badkamer

Een badkamer op een woonark, voorzien van een ruime inloopdouche met zitjes. De handgemaakte badkamermeubelen zijn maatwerk en vervaardigd van teakhout. Er is een douchewand met zitje en tevens is er een vrij hangend urinoir in deze badkamer geïnstalleerd.

's-HertogenboschGrote badkamer met bad en douche

Deze badkamer heeft een fors formaat waardoor er een inloopdouche en ligbad geplaatst kon worden. Verder is de ruimte voorzien van een vrijhangend toilet en een wastafel meubel op maat.

's-Hertogenbosch - Compacte badkamer met Sanibroyeur

Als er geen ruimte is voor een normaal toilet kan er ook een Sanibroyeur toilet geplaatst worden. In dit geval is de vermaler verwerkt in het toilet zelf. Ook is er een inloopdouche en een wastafel op maat geïnstalleerd.

's-HertogenboschRuime inloopdouche met regendouche

Deze badkamer heeft een ruime inloopdouche met een luxe regen-douchekop en een op maat gemaakt wastafelmeubel. De spiegels, verwarming en de wasmachine zijn op hoogte gemonteerd.

Muiden - Compleet nieuwe badkamer

De oude badkamer en de ruimte waar deze in stond waren compleet verouderd, dus hebben wij de aanbouw vanaf de fundering opnieuw opgebouwd. Deze badkamer is voorzien van bad, toilet en op maat gemaakt wastafelmeubel met daaronder ruimte voor de wasmachine.

Leidschendam - Badkamer met zwevend bad

Een compacte badkamer met een ligbad en inloopdouche. De twee maatwerk-deuren die naar binnen draaien zorgen voor meer ruimte wanneer de douche niet gebruikt wordt.

Ammerzoden - Badkamer met luxe massagedouche

Veel waterafstotend stucwerk in de badkamer creëert een ruimtelijk effect. Het zijdeglans gespoten meubel met greeploze lades is handgemaakt en maakt de badkamer breed. De luxe massagedouche is van het merk Grohe.      

Bloemendaal - Oud-Engelse badkamer

Een badkamer met een duidelijke verwijzing naar Engeland: veel houten maatwerk meubelen, een bad op pootjes, een kast met veel opbergruimte en een wastafelmeubel met een blad van composiet steen.