Badkamers en badkamer meubilair

Op maat en handgemaakte badkamers en badkamer meubilair is mijn derde specialiteit. Naast alle meubels van hout, verzorg ik ook het sanitair en tegelwerk. Hierbij probeer ik de beschikbare ruimte zo goed mogelijk te benutten.

Vlijmen - Badkamer in een uitbouw

Deze badkamer is in oppervlakte verdubbeld ten opzichte van de oorspronkelijke situatie, omdat de nieuwe badkamer  in een uitbouw is gerealiseerd. De badkamer is ingericht met een fraaie inloopdouche en maatwerk meubilair.

Muiden - Nostalgie in de badkamer

Badkamer op een woonark voorzien van een ruime inloopdouche met zitjes. De handgemaakte badkamermeubelen zijn maatwerk en vervaardigd van teak. Er is een maatwerk douchewand met zitje en  tevens is er een vrij hangend urinoir in deze badkamer.

Rosmalen - Greeploos in de badkamer

De oude badkamer met bad is verruild voor een nieuwe badkamer met ruime inloopdouche, voorzien van een hardglazen douchewand met deur. Het maatwerk badkamermeubel heeft greeploze lades.

Amsterdam - LED-verlichting in de badkamer

Renovatie van twee badkamers en een toilet in één appartement. Eerst was er een badkamer met alleen een bad en een badkamer met een douchebak. Nu is er een badkamer met bad én inloopdouche, de andere badkamer heeft nu een inloopdouche. Let ook op de LED-verlichting.

s-Hertogenbosch - Breed badkamermeubel

Handgemaakt badkamermeubel van Amerikaans noten met lades en ruimte voor wasmanden. De inloopdouche is voorzien van een maatwerk douchedeur. De badkamer is afgewerkt met stucwerk dat waterafstotend is. De hal met ruim toilet is ook aangepakt.

Amsterdam - Badkamer met uitzicht

Een fijne ruime badkamer met ligbad en inloopdouche en zeer brede wastafel. De douchewand is maatwerk. De plaatsing van de dubbele wastafel geeft deze badkamer een meer dan fraai uitzicht over het vlakke land. 

Leidschendam - Badkamer met zwevend bad

Een compacte badkamer met ligbad en inloopdouche. De twee maatwerk deuren die naar binnen draaien zorgen voor meer ruimte wanneer de douche niet gebruikt wordt.

Ammerzoden - Badkamer met luxe massagedouche

Veel waterafstotend stucwerk in de badkamer creëert een ruimtelijk effect. Het zijdeglans gespoten meubel met greeploze lades is handgemaakt en maakt de badkamer breed. De luxe massagedouche is van het merk Grohe.      

Bloemendaal - Oude Engelse badkamer

Een badkamer met een duidelijke verwijzing naar Engeland: veel houten maatwerk meubelen, een bad op pootjes, een kast met veel opbergruimte en een wastafelmeubel met een blad van composiet steen.

Make a Free Website with Yola.