Interieurverbouwingen

Interieurverbouwingen in de breedste zin

 Denk hierbij aan het geheel of gedeeltelijk maken van nieuwe indelingen of uitbreidingen van uw huiskamer, keuken of badkamer. Ook het plaatsen van dakkapellen, het uitvoeren van aftimmerwerkzaamheden, het realiseren van nieuwe kamers of het isoleren van ruimtes behoort tot de mogelijkheden.

Wij zijn ook gespecialiseerd in het maken van veranda’s en overkappingen waar wij met natuurlijke en milieuvriendelijke materialen werken.

Met onze vaste onderaannemers kunnen wij u met alle werkzaamheden helpen!

Op verzoek maken wij uitvoerige en gedetailleerde tekeningen en leveren wij gratis advies om zo uw wensen in kaart te brengen. Door onze jarenlange ervaringen op dit gebied maken wij elke opdracht tot een groot succes!

Wij maken graag voor u een vrijblijvende offerte. Mocht u nog vragen hebben na het zien van de gerealiseerde opdrachten, neem dan gerust contact met ons op via info@jaapraat.nl.


Aerdenhout - De zolder verbouwd

Een zolder van 12 x 12 meter is helemaal leeggemaakt en opnieuw opgebouwd met een dakkapel en Velux dakramen. De zolder is ingericht met een badkamer, twee slaapkamers en hal met vlizotrap naar een bergzolder. Het geheel is afgewerkt met op maat gemaakte kasten en bureaus.

 Vlijmen - Veranderen van een bestaande indeling

Deze woning is veranderd door de bestaande bijkeuken en garage toe te voegen aan de woonruimte. Er is er een open keuken gemaakt en een deel van de garage is ingericht als werkkamer die te bereiken is via de woonkamer. Tenslotte is er een pui met openslaande deuren geplaatst.

 Amstelveen - Een grotere zolder

Deze zolder had één kleine dakkapel en is uitgebouwd met twee grote dakkapellen. Hierdoor is er een aparte badkamer én een slaap- en werkkamer gecreëerd. De cv-ketel is nu ook uit het zicht verdwenen.

Amsterdam - De dierenkliniek

Wat voorheen een lege ruimte was is nu een dierenkliniek met wachtruimte, behandelkamers, operatiekamer, wasruimte, doka en kantoor. De complete verbouwing is door ons verzorgd.

Heusden - Een kleurrijke winkel

Deze winkel is bestemd voor verkoop van vis en heeft veel ruimte voor vitrine kast en spoelkeuken. Wij hebben de winkel opnieuw ingericht en opgebouwd tot een kleurrijk geheel.

Amsterdam en 's-Hertogenbosch - Ook op de werkplek

Wij zijn er niet alleen voor particulieren, ook verbouwingen voor bedrijven nemen wij voor onze rekening. Zie bijvoorbeeld onderstaande maatwerk-meubelen in een kantoor, een compleet ingerichte pantry en een laboratorium met handgemaakte meubelen.