Interieurverbouwingen

Het ontwerpen en realiseren van interieurs voor particulieren én bedrijven is mijn vierde specialiteit. Bij deze verbouwingen binnenshuis kunt u uiteraard rekenen op mijn handelsmerk: van ontwerp tot en met realisatie!

Aerdenhout - De zolder verbouwd

Een zolder van 12 x 12 meter is helemaal leeg gemaakt en opnieuw opgebouwd met een nieuwe dakkapel en Velux dakramen. De zolder is ingericht met een badkamer, twee slaapkamers en hal met vlizotrap naar een bergzolder. Het geheel is afgewerkt met maatwerk kasten en bureaus .

 Vlijmen - Veranderen van een bestaande indeling

Deze woning is veranderd door de bestaande bijkeuken en garage toe te voegen aan de woonruimte. Er is er een open keuken gemaakt en een deel van de garage is  ingericht als werkkamer die te bereiken is via de woonkamer. Tenslotte is er een pui met openslaande deuren geplaatst.

 Amstelveen - Een grotere zolder

Deze zolder had één kleine dakkapel en is uitgebouwd met twee grote dakkapellen. Hierdoor is er een slaapkamer annex werkkamer gecreëerd én een aparte badkamer. De cv-ketel  is nu ook uit het zicht verdwenen.

Amsterdam - De dierenkliniek

Wat voorheen een lege ruimte was is nu een dierenkliniek met wachtruimte, behandelkamers, operatiekamer, wasruimte, doka en kantoor. De complete verbouwing is gedaan door Jaap Raat Interieurbouw.

Heusden - Een kleurrijke winkel

Deze winkel is bestemd voor verkoop van vis  en heeft veel ruimte voor vitrine kast en spoelkeuken. Jaap Raat Interieurbouw heeft de winkel opnieuw ingericht en opgebouwd tot een kleurrijk geheel.

Amsterdam en s-Hertogenbosch - Ook op de werkplek

Jaap Raat Interieurbouw is er niet alleen voor particulieren, ook verbouwingen voor bedrijven neem ik ook voor mijn rekening. Zie bijvoorbeeld maatwerk meubelen in een kantoor, een compleet ingerichte pantry en een laboratorium met handgemaakte meubelen.

Make a Free Website with Yola.