Exclusieve keukens

Keukens en keukenrenovatie

 Door onze jarenlange ervaring op het gebied van het maken van keukens en keukenrenovaties bent u bij ons op het juiste adres. Wij bekijken samen met u wat uw wensen zijn en schromen niet onze visie en/of idee├źn op die van u aan te sluiten, waardoor optimaal gebruik kan worden gemaakt van de bestaande ruimte en de mogelijkheden binnen uw budget.

 Maar ook als u alleen een aanrechtblad wil laten vervangen of alleen de kastfronten wil vernieuwen staan wij graag tot uw beschikking en geven u ook graag gratis advies. Ook voor het maken van 3d-tekeningen kunt u bij ons terecht.

 Wij werken met eerlijke en realistische prijzen met duidelijke offertes waarbij alle werkzaamheden en kosten benoemd worden. Zo krijgt u nooit het gevoel dat u teveel betaalt!

 Mocht u na het bekijken van onze gerealiseerde opdrachten vragen of interesse hebben, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op via info@jaapraat.nl

 


Muiden - Oud-Hollandse keuken

Deze maatwerk-keuken is gespoten in een ossenbloed-rode kleur en heeft veel authentieke details, zoals het draaiwerk en onderdelen voorzien van facetglas. Een ware blikvanger, deze handgemaakte oud-Hollandse keuken.

's-Hertogenbosch - Moderne 'zwevende' keuken

Deze moderne keuken met Ceramistone werkblad en ge├»ntegreerde kookpitten heeft een strakke uitstraling maar een warme look door het afwerking met notenhout. Deze 'zwevende' maatwerk keuken staat op onopvallende rvs pootjes en is volledig handgemaakt. De keuken is van alle moderne gemakken voorzien, zoals een Ceramistone werkblad (tegen alles bestand), Pitt-Cooking gasbranders rechtstreeks in het blad en greeploze, elektrische lades.

Zaandam - Keuken in uitgesproken kleur

Deze keuken met smalle bovenkasten en klepdeuren heeft een uitgesproken kleur en is in een speciale techniek gespoten. De keuken is voorzien van alle apparatuur. De deuren en ladefronten aan de onderzijde zijn greeploos, de grote harmonica klepdeuren aan de bovenzijde hebben handgrepen. Het werkblad is van Cesarstone. De achterwand bestaat uit glas dat aan de achterkant geschilderd is. 

's-Hertogenbosch - Vitrinekast als scheiding van keuken en kamer

Wat vroeger een dichte keuken was, is nu een open inrichting met een scheiding door middel van een open vitrinekast. De handgemaakte keuken krijgt haar mooie uitstraling door de afwerking met een keukenblad van terazzo.

Muiden - Keuken in Italiaanse stijl

Deze maatwerk-keuken is voorzien van een zijdeglans-afwerking. De onderkasten hebben greeploze deuren met rvs stroken. De bovenkasten worden geopend via de onderzijde van de deuren. Het keukenblad is van prachtig zwart hardsteen. De keuken oogt mede zo strak omdat er geen plint aanwezig is.

Amsterdam en s-Hertogenbosch - Compacte keukens voor uw appartement

Twee voorbeelden van compacte, handgemaakte keukens voor kleinere woningen. Dit is tevens een voorbeeld hoe wij de beschikbare ruimte aan de keuken aanpassen, in plaats van andersom. Beide keukens zijn uiteraard van alle gemakken voorzien.

Vlijmen - Keukenrenovatie

Bent u nog tevreden met uw opstelling maar mag uw keuken een opfrisbeurt gebruiken? Dan kunt u denken aan het renoveren van uw keuken. In dit voorbeeld een gerenoveerde keuken voorzien van nieuwe fronten, keukenblad en apparatuur. Tevens is er een vaatwasmachine op hoogte geplaatst.

Aerdenhout - Klassieke keuken in moderne uitstraling

Deze klassieke keuken met paneeldeuren is voorzien van een zijdeglans-afwerking en handgemaakte deuren. Het kookeiland heeft veel lades en het strakke, composiet keukenblad zorgt voor een moderne uitstraling in deze grotendeels klassieke keuken.

's-Hertogenbosch - Bedrijfspantry

Een mooie pantry op maat voor uw bedrijf met diverse inbouwapparatuur van Miele, strakke verlichting en een inschuifbaar handdoekrekje. Daarnaast zijn de achterwandenwanden bekleed met hetzelfde hout als in de keuken gebruikt is.