Exclusieve keukens

Handgemaakte keukens op maat zijn mijn specialiteit. De getoonde keukens zijn een dwarsdoorsnede van mijn projecten en van de stijl die ik in mijn ontwerpen gebruik. De detailfoto's geven goed weer welk maatwerk er in de praktijk mogelijk is.

Muiden - Oud Hollandse keuken

Deze volledig maatwerk keuken is gespoten in de kleur ossenbloed rood en heeft veel authentieke details  zoals draaiwerk en facet glas. Een ware blikvanger, deze oud Hollandse handgemaakte keuken.

s-Hertogenbosch - Moderne zwevende keuken

Deze moderne zwevende maatwerk keuken is handgemaakt en staat op rvs pootjes. De keuken is van alle moderne gemakken voorzien, zoals een Ceramistone werkblad (tegen alles bestand), Pitt-Cooking gasbranders rechtstreeks in het blad en greeploze elektrische lade opening.

Zaandam - Greeploos in kleur

Maatwerk keuken in twee tinten gespoten. De deuren en ladefronten aan de onderzijde zijn greeploos, de grote harmonica klepdeuren aan de bovenzijde hebben handgrepen. Het werkblad is van Cesarstone. De achterwand bestaat uit glas dat aan de achterkant geschilderd is. 

s-Hertogenbosch - Vitrine kast als scheiding van keuken en kamer

Wat vroeger een dichte keuken was, is nu een open keuken met een scheiding door middel van een open vitrinekast. De handgemaakte keuken krijgt haar mooie uitstraling door de afwerking met een keukenblad van terazzo.

Muiden - Keuken op Italiaanse wijze

Deze maatwerk keuken is zijdeglans gespoten. De onderkasten hebben greeploze deuren met rvs stroken. De bovenkasten worden geopend via de onderzijde van de deuren. Het keukenblad is van prachtig zwart hardsteen. De keuken oogt mede zo strak omdat er geen plint aanwezig is.

Amsterdam en s-Hertogenbosch - Compacte keukens voor uw appartement

Twee compacte handgemeekte keukens voor compacte woningen. Duidelijke voorbeelden van het aanpassen van de beschikbare ruimte aan de keuken in plaats van andersom. Beide keukens zijn uiteraard van alle gemakken voorzien.

Waalwijk - Keukenrenovatie

Zijn uw keuken kasten en lades nog prima in orde, maar laat bijvoorbeeld de folie los of  gaat de carrousel in uw hoekkast stuk? Kies dan voor renovatie van uw keuken. Het resultaat voelt aan als een nieuwe keuken.

s-Hertogenbosch - Bedrijfspantry

Een mooie maatwerk pantry voor uw bedrijf met diverse inbouw apparatuur van Miele, verlichting en een inschuifbaar handdoekrekje. Daarnaast zijn de wanden bekleed met het zelfde hout als de keuken.

Make a Free Website with Yola.