Kasten en kastenwanden

Kasten op maat

 Of het nu gaat om knieschot- of schuifdeurkasten, slaapkamerkasten of complete tv-liftmeubels; bij ons bent u op het juiste adres! Ook voor kleinere meubels zoals eet/bar tafels, dressoirs, radiatorombouwingen of boekenkasten op maat kunt u bij ons terecht.

Wij komen indien gewenst ook bij u thuis om de mogelijkheden te bespreken. Wij maken transparante, vrijblijvende offertes en op verzoek ook gedetailleerde (3D) tekeningen.

U kunt bij ons uit verschillende materialen en kleuren kiezen waarbij wij u graag adviseren in de mogelijkheden.

Mocht u na het zien van onderstaande gerealiseerde opdrachten vragen of interesse hebben, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op via info@jaapraat.nl.


Aerdenhout - Ensuite kamerkasten

Een klassieke kamer met een origineel suitestel voorzien van vitrinekasten. In vele woningen worden ze verwijderd, maar deze zijn nieuw geïnstalleerd. Dit handgemaakte suitestel heeft paneeldeuren en lades aan de binnenzijde. De kasten zijn volledig zijdeglans gespoten, de deuren zijn voorzien van facetglas en het geheel is afgewerkt met fraaie verlichting.

Muiden - Oud-Hollandse slaapkamer

Oud-Hollandse slaapkamer met veel mooie details. De diverse kasten bevatten veel houten lades en een hang-gedeelte. In een oud-Hollandse stijl kan ook prima moderne techniek gemonteerd worden, zoals deze TV-lift in het voeteneinde van het bed.

's-Hertogenbosch - Slaapkamerkast in hout en staal

Deze slaapkamerkasten zijn opgetrokken uit een combinatie van hout en staal, met veel opbergmogelijkheden, een klein zitje en alles is 'zwevend' gemonteerd. Een mooie combinatie van gebruiksgemak in een moderne uitstraling.

Boekenkasten in diverse vormen

Diverse, op maat gemaakte boekenkasten van modern tot jaren dertig, met schuifdeuren, draaideuren,  greeploze lades en deuren,  handgeschilderd met een afwerking in zijdeglans en hoogglans verf.

Amsterdam - Hoogslaper met kasten

Deze handgemaakte hoogslaper geeft plaats voor twee bedden en diverse kasten, zodra alle deuren dicht zijn lijkt het een normale slaapkamerkast. Het gehele bed is zijdeglans gespoten en voorzien van paneeldeuren.

Amstelveen - Kasten voor op zolder

Na een verbouwing van de zolderruimte zijn er maatwerk-kasten gecreëerd onder alle knieschotten en onder de schuine kappen. Een voorbeeld van het functioneel gebruik maken van de beschikbare ruimte. En nog mooi ook!

's-Hertogenbosch en Hilversum - Compacte stereomeubelen

Twee voorbeelden van handgemaakte tv-meubelen waar ook de stereo-apparatuur mooi weggewerkt kan worden. De deuren kunnen open gedraaid en vervolgens weggeschoven worden. Eén van de kasten is voorzien van een tv die in de kast verdwijnt met een druk op de afstandsbediening.

Diverse voorbeelden van kasten

Wij maken kasten in iedere vorm en met elk soort materiaal; van standaard plaatmateriaal tot hoogglans gespoten!