Kasten en kastenwanden

Kasten en vooral kastwanden zijn mijn tweede specialiteit. In mijn ontwerpen probeer ik om de beschikbare ruimte zo goed mogelijk te benutten. Kastwanden zijn daardoor bijna altijd maatwerk oplossingen.

Aerdenhout - Suitestel

Een klassieke kamer met een origineel suitestel met vitrinekasten. Het handgemaakte suitestel heeft paneeldeuren en binnenin lades. De gehele kast is zijdeglans gespoten en de deuren zijn voorzien van facet glas.

Muiden - Oud Hollandse slaapkamer

Oud Hollandse slaapkamer met veel mooie details. De diverse kasten bevatten veel houten lades en een hang gedeelte. In een oud Hollandse stijl kan ook prima moderne techniek gemonteerd worden, zoals deze TV-lift.

Amsterdam en s-Hertogenbosch - Boekenkasten in diverse vormen

Diversen maatwerk boekenkasten van modern tot jaren dertig, met schuifdeuren en draaideuren, van greep loze lades tot greep loze deuren, van handgeschilderd tot zijdeglans of hoogglans gespoten.

Amsterdam - Hoogslaper met kasten

Deze handgemaakte hoogslaper geeft plaats voor twee bedden en diversen kasten, zodra je alle deuren dicht doet lijkt het een normale slaapkamer kast, het gehele bed is zijdeglans gespoten en paneeldeuren.

Amsterdam en Muiden - Kasten onder een schuine kap

Deze maatwerk kasten zijn speciaal gemaakt voor onder een schuine kap. Bij beide projecten wordt de ruimte volledig benut, doordat de binnenzijden van de kasten ook schuin met de kap mee lopen.

Amstelveen - Kasten voor op zolder

Na een verbouwing van de zolderruimte zijn er maatwerk kasten gecreƫerd onder alle knieschotten en onder de schuine kappen. Een voorbeeld van functioneel gebruik maken van de beschikbare ruimte. En nog mooi ook.

s-Hertogenbosch en Hilversum - Compacte stereo meubelen

Twee voorbeelden van handgemaakte tv-meubelen waar ook de stereo apparatuur mooi weggewerkt kan worden. De deuren kunnen open gedraaid en weggeschoven worden en een tv die in de kast verdwijnt met een druk op de afstandsbediening.

Amstelveen - Slaapkamerkast met schuifdeuren

En ruime op maat gemaakte slaapkamerkast met diverse indelingen zoals een garderobelift, uittrekbare legplanken en aparte lades in de kast voor schoenen. Alle meubelen zijn zijde glans gespoten.

Make a Free Website with Yola.