Exterieurverbouwingen

Exterieurverbouwingen zijn een andere specialiteit van ons. Ook bij deze verbouwingen buitenshuis geldt onze slogan: van ontwerp tot en met realisatie.

Vlijmen - Terrasoverkapping

Deze terrasoverkapping uit massief verduurzaamd naaldhout geeft een ruimtelijk effect aan de tuin. De bestaande tuinschuur is mooi verwerkt onder het nieuwe afdak.

Amsterdam - Dakterras in de binnenstad

Een dakterras in de binnenstad: wie wil dat niet als stadsbewoner? Hier zijn er drie gerealiseerd met diverse indelingen, een extra kamer, een bergzolder en een keuken. Het dakterras is afgewerkt met een gegalvaniseerd hekwerk.

Muiden - Eiken veranda

Een eiken veranda met gematteerd gelaagd glas om comfortabel te kunnen genieten met koud(er) weer, maar ook met warm(er) weer. De veranda heeft een mooie uitstraling door de zinken dakgoot en hemelwaterafvoer.

Vlijmen - Uitbouw aan de voorzijde

Deze uitbouw aan de voorzijde van het huis heeft drie verschillende doeleinden: een grotere badkamer en werkkamer en een (nieuwe) inloopkast. Beide kamers zijn tweemaal zo groot geworden als voorheen en hebben bovendien daglicht gekregen.

Amsterdam en s-Hertogenbosch - Terrasoverkappingen

Drie voorbeelden van handgemaakte terrasoverkappingen met een krachtige uitstraling. Eenmaal van geschilderd vuren, met mooi geintegreerde zinken goot. Eenmaal van massief eiken met gelaagd veiligheidsglas. Tenslotte een wat kleinere terrasoverkapping, voorzien van tuinkasten.